Toimitusehdot

Tuotteiden tilaaminen

Voit tilata tuotteita verkkokaupasta tai sähköpostilla. Yhteystiedot ovat sivun lopussa.

Tilausvahvistus

Asiakas saa tilauksestaan tilausvahvistuksen ilmoittamaansa sähköpostiosoitteeseen heti tilauksen jättämisen jälkeen. Jos asiakkaalle ei tule tilausvahvistusta, tilaus ei todennäköisesti ole onnistunut, tai annetussa sähköpostiosoitteessa on ollut virhe. Kehotamme tällaisessa tilanteessa ottamaan viivytyksettä yhteyttä asiakaspalveluumme.

Sopimuksen syntyminen

Sopimus syntyy, kun asiakas on vahvistanut tilauksen ja saanut sähköpostiinsa tilausvahvistuksen. Ostoskorin sisältöä voi muokata rajattomasti ennen maksutavan valintaa ja tilauksen vahvistamista.

EU:n tietosuojauudistus

LINKKI : http://www.tietosuoja.fi/fi/index/euntietosuojauudistus.html#tietosuojadirektiivi

Henkilötietojen käyttö

Kun rekisteröidyt Lector Kustannuksen -verkkokirjakaupan asiakkaaksi, tallentuvat henkilö- ja yhteystietosi Lectorin asiakasrekisteriin. Myös ostohistoriaasi liittyvät asiakastietosi, kuten tilaustiedot, tuotetiedot ja laskutustiedot tallennetaan. Rekisteriin tallennettuja henkilötietoja käytetään ehkä asiakaspalvelu- ja markkinointitarkoituksiin. 

Asiakasrekisteri voi sisältää muun muassa seuraavia tietoja: käyttäjän perustiedot, kuten nimi, osoite, kieli, ikä, sähköpostiosoite, puhelinnumero, asuinpaikka ja siviilisääty sekä asiakassuhdetta koskevat tiedot, kuten laskutustiedot, tuotetiedot, tilaustiedot, kiinnostuksen kohteet, asiakaspalautteet sekä peruutustiedot. Tiedot kerätään ostohistoriastasi, yhteystietorekistereistä ja muista vastaavista yksityisistä ja julkisista rekistereistä. Asiakasrekisterin tietoja käytetään asiakaspalveluun, markkinointiin, segmentointiin, liiketoiminnan analysointiin ja tilastointiin sekä muihin vastaaviin tarkoituksiin. Markkinointia voidaan toteuttaa puhelimitse, postitse tai muulla tavalla (sähköposti- ja mobiilimarkkinointiin pyydetään aina suostumus).

Rekisteröidyllä on oikeus tarkistaa häntä koskevat rekisteriin tallennetut tiedot. Jos rekisteröidyissä tiedoissa on virheitä, voit esittää virheen korjaamista koskevan pyynnön. Rekisteröidyllä on myös oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja suoramarkkinointia varten. Rekisteröityäksesi asiakkaaksemme on sinun oltava vähintään 18-vuotias.

Toimitustavat

Toimitamme lähetykset 3-5 päivän sisällä.

Kirjelähetykset kannetaan kotiovelle tai postilaatikkoon normaalin postin kirjejakelun mukaisesti, mutta jos niitä ei saada mahtumaan postiluukusta / postilaatikkoon, eikä paikalla ole henkilöä ottamaan lähetystä vastaan, jättää postinkantaja saapumisilmoituksen ja lähetys on noudettavissa lähimmästä postitoimipaikasta. Tarkempaa tietoa toimituksista saat tästä.

Kun tilauksesi on pakattu, saat sähköpostiisi toimitusvahvistuksen. Jos lähetys on lähtenyt pakettina tai postiennakkokirjeenä, on toimitusvahvistuksessa ilmoitettu lähetysseurantatunnus, jolla pääset seuraamaan lähetyksen kulkua. Kun paketti on saapunut postiin tai R-kioskille, saat sen nopeimmin sieltä, kun mukanasi on lähetysseurantatunnus ja henkilöllisyystodistus. Sinun ei siis tarvitse odottaa saapumisilmoitusta.

Pyrimme lähettämään paketin vaativan tilauksen kaikki tuotteet yhdessä erässä, ettei sinun tarvitsisi noutaa lähetyksiä postista useasti. Jos kuitenkin näyttää siltä, että toimitus viivästyisi, lähetämme tilauksen useassa erässä. Ulkomaille lähetämme koko tilauksen yhdessä erässä kun kaikki tilauksen tuotteet ovat saapuneet varastoomme.

Pyynnöstä voimme toimittaa lähetyksiä myös muilla toimitustavoilla. Tällöin laskutamme lisäpalveluista kustannukset toteutuneen mukaan.